Какви странни знаци изпращат мъжете към жените, които харесват?

Не винаги може ясно да се забележат симпатиите

19.02.2022 | 21:18 Редактор: Теодора Патронова
Какви странни знаци изпращат мъжете към жените, които харесват?

Любовните знаци, които мъжете понякога изпращат на жените, които харесват, могат да са объркващи. Невинаги отчетливо и ясно ще забележите симпатиите на мъж към вас. 

Причините за странното поведение при мъжете са различни. Не всеки мъж е достатъчно смел, за да заяви симпатиите си с думи или с жестове. Обстоятелствата, характерите, личностите, миналият опит на всеки мъж са различни. Понякога дори не става въпрос за смелост, а за обикновена непохватност в общуването, притеснение, желание за прикриване на чувствата или чисто и просто чепат характер.

Става много сериозен или тих

Един от нетипичните признаци, че мъж може да ви харесва, е необичайното му притихване във ваше присъствие. Някои мъже стават особено сериозни в присъствието на жени, към които имат симпатии, защото не знаят какво да кажат, не искат да се изложат, притесняват се, че гласът им ще затрепери или че ще кажат нещо неуместно, с което да се изложат. Може да ви изглежда като някой темерут, който не обича да общува. Може да помислите дори, че сте му неприятна и затова мълчи във ваше присъствие, но истината може да е съвсем друга.

Той е много премерен в подхода си

Ако някой мъж ви харесва и иска да ви впечатли, но не иска да издава чувствата си, защото е несигурен, той може да действа по шаблон. Първо ще започне да се доближава все повече до вас уж случайно. Ще започне да ви заговаря повече. Постепенно ще започне да ви пише съобщения уж за нещо съвсем странично, просто за да ви пита. Ще се сдържа в подхода си, но ще усетите, че е с намерение да ви впечатли с присъствието си.

Той случайно ви обижда

Някои мъже са доста непохватни в стремежа си да прикрият емоционалната искра, която усещат към вас. Като малки много момчета се държат грубо с момичетата, които харесват, дърпат косите им, дрехите им, някои дори прибягват до по-агресивни методи на демонстрация на симпатии. Сякаш това поведение е останало в съзнанието на някои мъже от детските им години и се проявява и в зряла възраст. Някой мъж може да ви обиди в разговор, но това съвсем не означава, че не ви харесва. Понякога значи именно това.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
не харесвам олигофре
преди 1 месец
Има много глупости написани на тази тема...Не можете ли просто да си го кажете... Сигнализирай за неуместен коментар